Kérjük, fordítsa el készülékét!
Kérjük, fordítsa el készülékét!
    Üdvözöljük a Fe-Ferrum Kft. weboldalán!
Térjen be hozzánk!
1106 Budapest, Jászberényi út 18-20.
+36 (1) 433 0242
Bemutatkozás


A Fe-Ferrum Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1994-ben alakult és 100%-os magyar tulajdonban végzi tevékenységét. A Cég folyamatosan fejlődő és bővülő működés során elérte, hogy Budapesten és vonzáskörzetében a hazai szilárd, újrahasznosítható hulladékgazdálkodás elismert vállalkozásává váljon.

A nagy gyakorlattal rendelkező szakemberekből álló tulajdonosi, vezetői és alkalmazotti kör hosszú távú, kiegyensúlyozott és versenyképes jövőt tervez.

A Fe-Ferrum Kft. az elsődleges keletkezési forrásból, ipari területről származó vas-, acél-, színesfém-, papír-, műanyag-, elektronikai-, és akkumulátor hulladék felvásárlásra szakosodott. Vásárol ezen túlmenően lakosságtól és kiskereskedőktől is, továbbá hatóságilag regisztrált autóbontást is végez. A Cég a begyűjtött hulladékot a megfelelő minőségű másodnyersanyaggá dolgozza fel, amit a hazai-, ill. a nemzetközi piacon, közvetlenül a végfelhasználó felé értékesít. A begyűjtött és feldolgozott hasznosítható hulladékmennyiség átlagosan évente 33 ezer tonna.

A Társaság az itthoni és EU jogszabályokat folyamatosan követő, ISO 9001 minőségirányítási és ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszerrel tanúsított. Arra törekszik, hogy fiatal, képzett és dinamikus munkatársak közreműködésével, immáron több, mint két évtized alatt megszerzett piaci pozícióját folyamatosan fenntartsa, meglévő forgalmát évről évre növelje, a szállítási és feldolgozási technológiákat korszerűsítse a környezetvédelem maximális figyelembevételével, hogy mind vevői, mind beszállító partnerei elégedettsége kiegyensúlyozott legyen.

Kapcsolat


Megadott adatait bizalmasan kezeljük, és csupán ajánlattételi, illetve kapcsolatfelvételi célzattal használjuk fel azokat. Nem fogunk további, kéretlen, illetve marketing célú üzeneteket, telefonhívásokat küldeni az Ön számára.


© 2016 Fe-Ferrum Kft., Minden jog fenntartva.  |  Adatvédelmi nyilatkozat